به گزارش خبرنگار فنآوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر صالحی با بیان این که دانشگاه شهید بهشتی یک برنامه بلند مدت 20 ساله دارد، اظهار کرد: طبق این برنامه بیشترین سرمایهگذاری طی سالهای گذشته و آتی بر روی دورههای تحصیلات تکمیلی و زمینههای بین رشتهای انجام شده و میشود.
وی افزود: براساس این برنامه، در حال حاضر از حدود 12 هزار دانشجو دانشگاه شهید بهشتی بیش از 45 درصد دانشجویان در دورههای تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند که در این دورهها و مراکز تحقیقاتی سعی شده زمینههای بین رشتهای مورد نیاز کشور مورد توجه باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: دانشگاه شهید بهشتی تجربه بسیار خوبی در تاسیس پژوهشکدهها داشته است چرا که تاکنون تاسیس پژوهشکده در دانشگاهها تجربه موفقی را سپری نکرده در حالی که در دانشگاه شهید بهشتی برای هر یک پژوهشکدهها ساختمان جدید، چارت و هیات علمی جداگانه در نظر گرفته شده که این کار با دید پژوهشی و در بعد تحقیقات تکمیلی صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد:از این رو برای دو پژوهشکده لیزر و پلاسما و گیاهان و مواد اولیه دارویی ساختمانی با زیر بنای بیش از 10 هزار مترمربع ساخته شده است.
به گفته صالحی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی تا یک ماه دیگر و پژوهشکده لیزر و پلاسما تا مهر ماه به ساختمان جدید منتقل میشوند.
انتهای پیام